Blog > Komentarze do wpisu

Budyń z kaszy jaglanej czekoladowy

Kasza jaglana w wersji budyniu bardzo nam smakuje. Dziś zrobiłam budyń o smaku czekoladowym z dodatkiem daktyli. 



Budyń jaglany

8 łyżek ugotowanej kaszy jaglanej
kilka łyżek mleka migdałowego 4 albo więcej, do uzyskania odpowiedniej konsystencji
2 łyżki kakao
6 łyżek soku z eko pomarańczy
2 świeże daktyle
1 łyżeczka oleju kokosowego

Wszystkie składniki zmiksować i gotowe. :-) 
poniedziałek, 08 stycznia 2018, krokodyll8

Polecane wpisy

Komentarze
2018/01/08 19:48:25
Deser na pewno smaczny, ale miseczka mnie naprawdę zachwyciła ;-)
-
2018/01/08 20:42:39
Sensual Studio Ceramiki, uwielbiam ich prace. :-))
TĘCZA SMAKÓW 2 Mikser Kulinarny - przepisy kulinarnej blogosfery przepisy kulinarne
© Wszystkie zamieszczone materiały na tej stronie są moją własnością. Kopiowanie, powielanie bez mojej zgody jest zabronione.